BESCHIKBAAR OP WOENSDAG, ZATERDAG EN ZONDAG

Aanbod

- Shiatsu massage

Shiatsu, acupressuur of drukpuntmassage is in de eerste plaats een manuele therapie. Met zowel zijn duimen als zijn vingers, handpalmen, ellebogen en zelfs zijn knieën maakt de therapeut meestal draaiende bewegingen. Op die manier wil hij slecht functionerende organen verbeteren, onze algemene gezondheid stimuleren en instant houden.

 

- Sport massage

De sport massage is een krachtige massage die is bedoeld om het lichaam weer in balans te krijgen. Er is bij deze massage extra aandacht voor de spieren waarbij er gebruik wordt gemaakt van diepe en langzame massagetechnieken. Deze speciale bewegingen zorgen voor reacties in het lichaam die het spierherstel moeten bevorderen. Het verbetert de bloedcirculatie waardoor afvalstoffen, pijn en vocht sneller kunnen worden afgevoerd. Zo kunnen blessures worden hersteld en voorkomen.

 

- Balinese massage

Een Balinese massage is een full body, deep tissue massage met olie, waarbij de bloedsomloop, lymfeafvoer en flow van energie in het lichaam gestimuleerd worden. Deze massage is uitgevonden op het Indonesische eiland Bali en is een traditionele, sierlijke relax massage.