BESCHIKBAAR OP ZATERDAG (VANAF 17U) EN ZONDAG (VANAF 16U)

Aanbod

- Hawaiiaanse massage

Eén van de mooiste massagevormen is de Hawaiiaanse Lomi Lomi. Je geeft hierin vloeiende, doorgaande bewegingen met twee armen en handen tegelijk. Op deze manier breng je het lichaam haast in een trance. Deze vorm van massage is niet alleen ontzettend ontspannend, maar geef je ook zo nodig diep en intens.

 

- Sport massage

De sport massage is een krachtige massage die is bedoeld om het lichaam weer in balans te krijgen. Er is bij deze massage extra aandacht voor de spieren waarbij er gebruik wordt gemaakt van diepe en langzame massagetechnieken. Deze speciale bewegingen zorgen voor reacties in het lichaam die het spierherstel moeten bevorderen. Het verbetert de bloedcirculatie waardoor afvalstoffen, pijn en vocht sneller kunnen worden afgevoerd. Zo kunnen blessures worden hersteld en voorkomen.

 

- Indische massage

Indische massage wordt uitgevoerd met warme olie. De voeten, handen en het hoofd zijn de belanrijkste punten om spanning uit het lichaam weg te werken. Blokkades worden opgeheven zodat de energie weer vrij door het lichaam kan stromen.