TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR!

Aanbod

- Thaise massage

De Thaise massage is een van de oudste geneesmethoden ter wereld. Het is een stevige massage, waarbij de masseur op de energiebanen masseert en rek - en strekbewerkingen of oefeningen uitvoert. Het doel van de traditionele Thaise massage is om mensen in balans te brengen, zowel lichamelijk als geestelijk.

 

- Sport massage

De sportmassage is een krachtige massage die is bedoeld om het lichaam weer in balans te krijgen. Er is bij deze massage extra aandacht voor de spieren waarbij er gebruik wordt gemaakt van diepe en langzame massagetechnieken. Deze speciale bewegingen zorgen voor reacties in het lichaam die het spierherstel moeten bevorderen. Het verbetert de bloedcirculatie waardoor afvalstoffen, pijn en vocht sneller kunnen worden afgevoerd. Zo kunnen blessures worden hersteld en voorkomen.

 

- Zweedse massage

De zweedse massage, ook wel klassieke massage genoemd, is verreweg de meest bekende massagevorm. Het is een relaxerende massage die steunt op 5 basistechnieken, namelijk:

1. Effleurage (strijkende bewegingen over de huid)

2. Petrissage (kneden van de spieren)

3. Tapotage (ritmische slagen)

4. Fricties (druk/wrijf -bewegingen)

5. Vibratie (snelle beweging van de weefsels)

 

- Body-to-body / Sensuele massage

De body-to-body, ook wel sensuele massage genoemd is een techniek waarbij de masseur niet alleen gebruik maakt van de handen en armen, maar ook van de billen, borsten, benen, voeten en rug om het lichaam te masseren. Sensuele massages zijn voornamelijk gericht op de erogene zones.